Locatie

Paleis 2, Brussel Expo
Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Openingsuren

De tentoonstelling is tot en met 2 september 2018 alle dagen open van 10:00 tot 18:00.
(Op dinsdag enkel tijdens de schoolvakanties.)

Laatste toegang om 16:30. Deuren sluiten om 18:00

Tijdslots

Voor een goede spreiding van de bezoekersstroom, werken we met zogenoemde tijdslots. Een tijdslot is het door jou gekozen tijdstip om de tentoonstelling te betreden. Eenmaal binnen kun je zo lang blijven als je wil en de tentoonstelling op je gemak bekijken. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt gemiddeld anderhalf uur.

Tijdslot onverhoopt gemist?
In dat geval proberen we je naar binnen te laten in een later tijdslot. Voorwaarde is dat de capaciteit dit toelaat, dus kom op tijd!

Transport & Bereikbaarheid

Met de wagen
Parking T of B (Keizerin Charlottelaan 1020 Brussel)

Met het openbaar vervoer
STIB MIVB (Halte Heizel) Lijnen M6 , T7 or B84 and B88

B Dagtrip
Verkrijgbaar in alle Belgische stations.

Toegankelijkheid
De expo is makkelijk te bezoeken voor mensen met een beperkte mobiliteit. Gelieve de aanduidingen aan de ingang te volgen

Praktische informatie

Audioguide
De audioguide is zowel in het Nederlands, Frans als in het Engels beschikbaar. Ook de informatie op de borden in de expo is in de 3 talen te lezen.

Merchandise
Een leuk aandenken mee naar huis nemen? Aan het einde van de tentoonstelling is er een speciale STAR WARS Identities merchandise shop met een zeer uitgebreid aanbod!

Eten en drinken
Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen naar de tentoonstelling.

Fotografie
Het is toegestaan om voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik foto’smaken. Zet wel je flitser uit. Dit kan storend zijn voor je medebezoekers. Het maken van video’s is niet toegestaan.

Minimum leeftijd
Er is geen minimum leeftijd voor de tentoonstelling. We raden aan om kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene de tentoonstelling te bezoeken.

Lockers
Rugzakken en grote tassen zijn niet toegestaan in de tentoonstelling. Daarom zijn er lockers beschikbaar voor €1 waar je tassen en kleine koffers in kwijt kunt.

Kom verkleed!
Leuk als je verkleed komt in je favoriete Star Wars outfit. Echter, je helm of masker kunnen niet gedragen worden in de expo. Je kunt ze kwijt in de lockers.
Je light saber is niet toegestaan: Rekening houdend met andere bezoekers zijn replica wapens of soortgelijke items niet toegestaan in de tentoonstelling.

TICKETS

Tickets koop je via www.ticketmaster.be of ter plekke.Let op: Een bepaalde dag of tijdslot kan uitverkocht raken. Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om tickets vooraf online aan te schaffen.

GROEPEN EN SCHOLEN

De tentoonstelling is het ideale uitje voor groepsbezoeken zoals schoolreisjes, familiedagen en zakelijke uitstapjes. Voor groepen vanaf 11 personen gelden gunstige tarieven. Kijk voor meer informatie bij tickets.

Voor meer informatie, raadpleeg de ticket sectie op onze site. Groepsreservaties kan je maken via het formulier.

Pers

Voor persaanvragen, beeldmateriaal en overige persinformatie raadpleeg onze pers pagina.

Contact

Heb je een vraag over je tickets, je bestelling of wil je van tijdslot veranderen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via070 660 601 (€0.30/min.) of via het contactformulier op hun website.

Heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@starwarsidentities.be.